Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Pret en Plezier in Ledeberg | Buurtfeest Ledeberg op zaterdag 29/04/2017

Locatie: In en rond de Welzijnsknoop Hundelgemsesteenweg
Vanaf 00:00 tot 00:00

Pret en Plezier in Ledeberg Organisator: Buurtwerk Ledeberg - Moscou
Kalender: zaterdag 29 april 2017 van 09:30 tot 09:30
Keywords: Buurtfeest;

Dat ze in Ledeberg de kunst van het feesten onder de knie hebben, bewijzen niet alleen de Ajuinfeesten, het zeer levendige Karnaval, de Ledebergse Feesten of de vele bewonersinitiatieven. Tijdens het buurtevenement op zaterdag 29 april gaan de Ledebergenaren er nog eens stevig tegenaan. Die dag ontmoeten ze elkaar voor plezante activiteiten, fijne burenbabbels en vooral veel gezelligheid. ...

Dat ze in Ledeberg de kunst van het feesten onder de knie hebben, bewijzen niet alleen de Ajuinfeesten, het zeer levendige Karnaval, de Ledebergse Feesten of de vele bewonersinitiatieven.

Tijdens het buurtevenement op zaterdag 29 april gaan de Ledebergenaren er nog eens stevig tegenaan. Die dag ontmoeten ze elkaar voor plezante activiteiten, fijne burenbabbels en vooral veel gezelligheid.

Onder de noemer plezier voor jong en oud halen ze in de tuin van de Welzijnsknoop al het mogelijke feestgeschut boven. Naar goede gewoonte is er animatie voor jong en oud, mét een rommelmarkt. Buurtbewoners serveren een brunch met heerlijke tapas.

Programma

- 9.30-17 uur: rommelmarkt in de gebouwen van De Welzijnsknoop
- vanaf 11.30 uur: hapjes aan kleine prijzen en met veel liefde klaargemaakt door buurtbewoners
- vanaf 14 uur: volksspelen voor jong en oud
- 14-17 uur: kinderen en jongeren kunnen zich uitleven op het springkasteel en meedoen aan een gamma leuke activiteiten. Kinderpret gegarandeerd!
- ook nog: muziek van de Ledebergse Ledebirds en volksdans met Rumeli

Meedoen aan de rommelmarkt?

Standhouders betalen 5 euro voor een tafel van 140 x 70 cm en 2,50 euro voor een tafel van 80 x 80 cm.

Vooraf inschrijven en betalen is nodig en kan tot en met 21 april via het secretariaat van Lokaal Dienstencentrum De Knoop, Hundelgemsesteenweg 125 bij. Bij inschrijving ontvangt u een afsprakennota.

Meer info: annsophie.cathoir@ocmw.gent, 09 266 45 62.

Pret en Plezier is een initiatief van Buurtwerk Ledeberg-Moscou, Lokaal Dienstencentrum De Knoop, vzw Jong, de Ledebirds, IN-Gent vzw en tal van buurtbewoners.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact