Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Mindfulness 8-weken basistraining - Ledeberg - start 7 maart op dinsdag 02/05/2017

Locatie: Bond Moyson kantoor Ledeberg
Vanaf 19:00 tot 21:30

Organisator: Fit&Well2DAY Bond Moyson Oost-Vlaanderen
Kalender: Van 7 maart 2017 tot 9 mei 2017 (di van 19:00 tot 21:30,

Mindfulness helpt je om stress, slapeloosheid, piekeren, depressie, burn-out, pijn of angst aan te pakken. Het stimuleert de creativiteit en verbetert de concentratie en communicatie. Mindfulness betekent: bewust aandacht geven aan wat er hier en nu is (gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties, …) zonder te oordelen. Het is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die ...

Mindfulness helpt je om stress, slapeloosheid, piekeren, depressie, burn-out, pijn of angst aan te pakken. Het stimuleert de creativiteit en verbetert de concentratie en communicatie.

Mindfulness betekent: bewust aandacht geven aan wat er hier en nu is (gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties, …) zonder te oordelen.

Het is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die Oosterse wijsheid en Westerse psychologie integreert. ​​​​​​
​Wil je leren hoe je objectief, onbevooroordeeld, open en mild aandacht kan schenken en bewust kan leven en werken vanuit het moment? Dan is deze groesptraining zeker iets voor jou!
Je wordt begeleid door een professionele trainer en ervaart de kracht van de groep.

Deze training bestaat uit 8 sessies, die meestal s’avonds plaatsvinden gedurende 8 (al dan niet opeenvolgende) weken. Een sessie duurt 2,5 uur. Aan de hand van een verkennende vragenlijst wordt nagegaan of deze training geschikt is voor jou.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact