Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Möven Pick Hotel ***** op zaterdag 06/05/2017

Locatie: In de ruimte
Vanaf 13:00 tot 18:00

Poster
Kalender: Van 4 mei 2017 tot 6 mei 2017 (do van 19:00 tot 0:00, vr van 13:00 tot 18:00, za van 13:00 tot 18:00,

Vernissage 4 mei vanaf 19u Open 5 & 6 mei van 13u-18u Moven Pick Hotel is een groepstentoonstelling in In De Ruimte Gent . De tentoonstelling is vernoemd naar een chique vijf-sterren hotel in Afrika. Alle vijf de kunstenaars delen binnen hun eigen medium-gaande van tweedimensionale kunst tot installatiekunst-een interesse voor elementen uit een decadente esthetiek. Maar stellen dit elk op hun ...

Vernissage 4 mei vanaf 19u
Open 5 & 6 mei van 13u-18u
Moven Pick Hotel is een groepstentoonstelling in In De Ruimte Gent . De tentoonstelling is vernoemd naar een chique vijf-sterren hotel in Afrika. Alle vijf de kunstenaars delen binnen hun eigen medium-gaande van tweedimensionale kunst tot installatiekunst-een interesse voor elementen uit een decadente esthetiek. Maar stellen dit elk op hun eigen manier ook in vraag.

Kort samengevat houdt deze tentoonstelling een genereuze mix in van thematieken en stijlen: van cartoonsek tot minimalistisch, organisch tegenover architecturale elementen, van machtsconcept tot pure absurditeit. Onze werken verschillen dus sterk van vorm en inhoud, ieder van ons bouwt aan zijn eigen voorsellingswereld, toch willen we deze persoonlijke fascinaties bij elkaar brengen en kijken welke nieuwe associaties hieruit kunnen onstaan.

Felix Baele (schilder)
Tine Deboelpaep (beeldhouwer)
Liesbeth Henderickx (beeldhouwer
Alexandre de Longueville (fotograaf)
Roeland van Trigt (beeldhouwer)

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact