Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Jungleprints en dierenprints ontwerpen met Photoshop op donderdag 11/05/2017

Locatie: Bedrijvencentrum De Punt
Vanaf 00:00 tot 00:00

jungleprints en dierenprints ontwerpen
Kalender: do 20 april 2017 om do 27 april 2017 om do 4 mei 2017 van tot 22:00 do 11 mei 2017 om

Op vraag van ex-cursisten lanceert Manel de komende maanden korte ontwerpmodules waarbij we ons telkens 4 weken lang onderdompelen in een softwareprogramma en rond specifieke thema's of technieken werken. We bijten de spits af met een Photoshop module rond het ontwerpen van jungle prints en dierenprints. Jungle prints waren het voorbije jaar 'hot', maar blijven ook dit jaar populair, zij het ...

Op vraag van ex-cursisten lanceert Manel de komende maanden korte ontwerpmodules waarbij we ons telkens 4 weken lang onderdompelen in een softwareprogramma en rond specifieke thema's of technieken werken. We bijten de spits af met een Photoshop module rond het ontwerpen van jungle prints en dierenprints. Jungle prints waren het voorbije jaar 'hot', maar blijven ook dit jaar populair, zij het in iets gewijzigde vorm. En ook met dierenprints zit je altijd goed, zeker in de damesmode!

We bestuderen talrijke voorbeelden en vertrekken van eigen foto's, gevonden beelden en geschilderde motieven om eigen penselen en texturen te ontwikkelen. Hiermee ontwerpen we verschillende prints, ook gelaagde! De technieken die je leert zijn ook op andere genres en stijlen toepasbaar. Elke sessie bestaat uit een theoretisch gedeelte gevolgd door praktijk.

Deze module kan gevolgd worden door beginners of personen met een basiskennis van Photoshop. Om het meeste uit je opleiding te halen, is het wel nodig dat je over het programma Photoshop beschikt. Deelnemers brengen daarnaast ook een eigen laptop mee naar de cursus.

+ + + PRAKTISCH + + +

DATA: donderdagavond 20/04, 27/04, 04/05 en 11/05, telkens van 19u tot 22u.
LOCATIE: Bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge (er is gratis parkeerruimte op de terreinen van De Punt)
KOSTPRIJS: 265€ incl. cursus, water/koffie/thee, gebruik creamateriaal

Vooraf inschrijven is verplicht en definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op volgend rekeningnummer met vermelding van je naam + de mededeling 'Photoshop 1':
(Kosteloos annuleren is mogelijk tot 1 week voor de start van de cursus, daarna vragen we je aan te sluiten bij een volgende editie)

IBAN: BE24 3770 1956 5038
BIC: BBRU BE BB (ING, op naam van Manelprints)

Heb je interesse, maar passen de data niet?
Laat van je horen en we bekijken samen wat mogelijk is!

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact