Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Kennismaken met Dru Yoga in Ledeberg op zaterdag 20/05/2017

Locatie: Bond Moyson kantoor Ledeberg
Vanaf 10:00 tot 11:15

Organisator: Fit&Well2DAY Bond Moyson Oost-Vlaanderen
Kalender: zaterdag 20 mei 2017 van 10:00 tot 11:15
Keywords: "yoga";dru yoga;

Dru yoga is eenvoudig en zeer toegankelijk. Je hoeft niet super fit te zijn. Beoefen het en je wordt fitter, soepeler en krachtiger. Dru yoga balanceert de krachtcentra in ons lichaam en geeft in het bijzonder toegang tot de kracht van het hart. Denk bvb aan de kracht van levensbehoud, van samenwerken, van onvoorwaardelijke liefde, van communicatie, van visie ... Doorheen de vloeiende ...

Dru yoga is eenvoudig en zeer toegankelijk. Je hoeft niet super fit te zijn. Beoefen het en je wordt fitter, soepeler en krachtiger.
Dru yoga balanceert de krachtcentra in ons lichaam en geeft in het bijzonder toegang tot de kracht van het hart. Denk bvb aan de kracht van levensbehoud, van samenwerken, van onvoorwaardelijke liefde, van communicatie, van visie ...
Doorheen de vloeiende bewegingen creëert Dru yoga vele krachtige momenten van stilte, Dru momenten van helderheid en innerlijke rust.
EnergyBlockRelease – reeksen zijn gemakkelijk in te oefenen en zorgen voor ontspanning op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Ze zijn voor iedereen toegankelijk.
Alle bewegingen starten vanuit een soepele wervelkolom. Die ondersteunt niet alleen de yogabeoefening maar ook een optimale gezondheid. De gewrichten worden “zacht” gehouden tijdens het bewegen: dit creëert soepelheid op verschillende niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal).

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact