Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Ik & mijn superheld, workshop voor papa en dochter op zaterdag 10/06/2017

Locatie: Atelier Herwerkt
Vanaf 10:00 tot 12:30

Ik & mijn superheld Organisator: Theater Savooi
Kalender: zaterdag 10 juni 2017 van 10:00 tot 12:30

Een interactieve duo- workshop met speelse introductie in het theatrale kapsalon ! Ben jij één van die mannen die 's morgens met elastiekjes en speldjes worstelt om het haar van je dochter haren in model te krijgen ? Wil je graag pronken met enkele verrassende technieken en zo het haar van je favoriete meid stylen, voor elke gelegenheid ? Schrijf je dan nu in voor de fantastische workshop 'ik ...

Een interactieve duo- workshop met speelse introductie in het theatrale kapsalon !

Ben jij één van die mannen die 's morgens met elastiekjes en speldjes worstelt om het haar van je dochter haren in model te krijgen ? Wil je graag pronken met enkele verrassende technieken en zo het haar van je favoriete meid stylen, voor elke gelegenheid ?

Schrijf je dan nu in voor de fantastische workshop 'ik & mijn superheld' en geniet van een bijzonder plezant duo- moment.

Op een speelse interactieve manier maken jullie kennis met enkele historische haar-weetjes en de materialen die hiervoor gebruikt worden. Er worden tijdens deze verrassende workshop ook diverse opsteektechnieken en tutorials aangeleerd. En afsluiten doen we met een fantastische theatrale make-over en zorgen voor een onvergetelijke en blijvende herinnering.

Deze workshop is niet alleen gericht naar papa's, maar kan ook perfect gevolgd worden door mee-papa's, nonkels, opa's, peters, etc. De meisjes hebben best minimum haar op schouderlengte en zijn tussen 6-14 jaar.

Praktisch:
Maak jou keuze tussen één van de twee sessies:
van 10 tot 12.30 uur
van 14 tot 16.30 uur

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact