Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Rolstoelpadeltornooi op zondag 11/06/2017

Locatie: Padel4U2
Vanaf 10:00 tot 17:00

padel Organisator: Padel 4U2 Gent
Kalender: zondag 11 juni 2017 van 10:00 tot 17:00

Onder het motto ‘PADEL KENT GEEN GRENZEN’ organiseert Padel4u2 Gent in samenwerking met Padel Vlaanderen, Stad Gent en Provincie Oost-Vlaanderen een 1e rolstoelpadeltornooi. Met G-Padel willen wij Padel introduceren aan personen met een beperking om zo hun sociale integratie in de maatschappij te verhogen en deze mensen te laten genieten van de welzijnsvoordelen van sport. De G-sporters maken ...

Onder het motto ‘PADEL KENT GEEN GRENZEN’ organiseert Padel4u2 Gent in samenwerking met Padel Vlaanderen, Stad Gent en Provincie Oost-Vlaanderen een 1e rolstoelpadeltornooi.

Met G-Padel willen wij Padel introduceren aan personen met een beperking om zo hun sociale integratie in de maatschappij te verhogen en deze mensen te laten genieten van de welzijnsvoordelen van sport. De G-sporters maken kennis met deze uiterst laagdrempelige sport op een aangepaste en kwaliteitsvolle manier. Onze club is rolstoelvriendelijk qua toiletten, sanitair, parking, ... .

Wij nodigen rolstoelsporters vanaf 18 jaar graag uit op onze courts om de sport te leren kennen en er samen een onvergetelijke dag van te maken. Een hapje en een drankje zijn ter plaatse te bekomen.

Het tornooi zal doorgaan op 11 juni 2017 (vanaf 10 uur) in Padel4u2 te Gent. Er wordt gespeeld in teams van 2personen. Vindt u geen teamgenoot? Geen paniek! Wij kunnen hiervoor zorgen.

Indien mogelijk raden wij aan om een eigen (sport)rolstoel mee te nemen. Lukt dit niet? Contacteer ons, wij hebben enkele sportrolstoelen ter beschikking!

Inschrijven is noodzakelijk en kan tot 21 mei via bruno_everaert@hotmail.com met vermelding van naam, adres, telefoon, emailadres, sporttak + (sportclub), sportrolstoel nodig, ja (+ maat) of neen. De prijs bedraagt 5 euro per persoon.

Iedereen welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact