Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Insectenwandeling in de Gentbrugse Meersen op zondag 25/06/2017

Locatie: Klimaatloods
Vanaf 14:30 tot 17:00

Organisator: Natuurpunt Gent
Kalender: zondag 25 juni 2017 van 14:30 tot 17:00
Keywords: erkend SCVW;Natuurpunt;Insecten en ongewervelden;lieveheersbeestje;

De Gentbrugse Meersen zijn spectaculair veranderd. In het vernieuwde zuidelijke deel van de groenpool bekijken we wat er veranderd is en gaan we op zoek naar fladderende, zoemende en kruipende insecten, met bijzondere aandacht voor lieveheersbeestjes .Stevig schoeisel en eventueel regenkledij meebrengen. Loepje, vlindernet en fototoestel niet vergeten. Meer info op www.wgbm.be. De Gentbrugse ...

De Gentbrugse Meersen zijn spectaculair veranderd. In het vernieuwde zuidelijke deel van de groenpool bekijken we wat er veranderd is en gaan we op zoek naar fladderende, zoemende en kruipende insecten, met bijzondere aandacht voor lieveheersbeestjes .Stevig schoeisel en eventueel regenkledij meebrengen. Loepje, vlindernet en fototoestel niet vergeten. Meer info op www.wgbm.be.

De Gentbrugse Meersen zijn spectaculair veranderd. In het vernieuwde zuidelijke deel van de groenpool bekijken we wat er veranderd is en gaan we op zoek naar fladderende, zoemende en kruipende insecten, met bijzondere aandacht voor lieveheersbeestjes.

Stevig schoeisel en eventueel regenkledij meebrengen. Loepje, vlindernet en fototoestel niet vergeten. Meer info op www.wgbm.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact