Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Het Geheim achter Loopbaancoaching op dinsdag 12/12/2017

Locatie: Bedrijvencentrum De Punt
Vanaf 19:00 tot 21:30

Het Geheim achter Loopbaancoaching
Kalender: dinsdag 12 december 2017 van 19:00 tot 21:30

*** Herken je dit?
1. Ik raak moeilijk uit mijn bed, de motivatie om te gaan werken is heel laag. Het risico op burn-out of bore-out is groot.
2. Ik heb het gevoel dat mijn werk niet (meer) bij me past.
3. Ik wil iets anders doen maar ik weet niet wat.
4. Ik heb op het eind van een werkdag ècht geen energie meer.
5. Ik twijfel aan mijn eigen capaciteiten als ik vacatures bekijk, mijn laag zelfvertrouwen weerhoudt me om actie te ondernemen.
6. Mijn stressniveau is zo hoog dat ik niet alleen op mijn werk maar ook thuis geen voldoening meer haal uit wat ik doe.
7. Als HSP is het bijzonder moeilijk om mezelf te kunnen zijn op mijn werk.
8. Ik vind geen evenwicht tussen werk en privé.
9. Ik hoor niet (meer) thuis in onze bedrijfscultuur.
10. Ik wil een andere rol in mijn huidig bedrijf, maar krijg het intern niet verkocht.

Heb je op verschillende vragen een 'ja' geantwoord? Dan is het tijd voor ACTIE!

*** Weet je wat loopbaancoaching jou kan opbrengen? Regelmatig ontmoet ik mensen die niet goed weten wat dit allemaal inhoudt. Welke resultaten je mag verwachten met loopbaanbegeleiding. Hoe zo'n traject eigenlijk verloopt. Of dit enkel voor mensen in loondienst is of ook voor zelfstandigen. Hoe dat nu zit met die loopbaancheques, of dit werkelijk maar 80€ kost voor een traject met een waarde van 1.100€. Kortom, veel te veel vraagtekens! Uiteraard mis je zo heel veel opportuniteiten om je beter te voelen op je werk, een hogere zingeving in je job te vinden en meer werkplezier te hebben. Tevreden klanten van InspiRei kennen ondertussen het verschil, zij kozen voor een indivduele en efficiënte begeleiding met een warmmenselijke toets. Jij binnenkort ook?

*** Wil je meer weten? Kom dan naar de inspiratie avond op 17 oktober:
- Ik leg je uit wat het geheim is van loopbaancoaching.
- Je doet alvast wat oefeningen, zodat alles wat concreter wordt.
- Die avond komt Mieke Galle vertellen over haar positieve ervaring met haar loopbaantraject, de resultaten die ze boekte, de inzichten die ze tijdens èn na het traject had en het lef dat ze had om te veranderen van werkgever. Stel haar gerust ook vragen.
- Je komt alles te weten over de mogelijkheden voor jouw professionele toekomst, bij je huidige werkgever of een nieuwe. Misschien kriebelt het wel om als zelfstandige je eigen job te creëren? Welke stappen zet jij hiervoor? Niet alleen voor mensen in loondienst maar ook voor zelfstandigen!
- En je laat je inspireren door de bezielster achter InspiRei, Ingrid De Cooman.

*** "Ja, ik wil erbij zijn!":
- Noteer alvast in je agenda: 12/12/17 - ontvangst vanaf 18u45 - start programma om 19u - adres: Bedrijvencentrum De Punt Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge. Info voor gps en openbaar vervoer: http://www.depunt.be/docs/Bedrijvencentrum%20De%20Punt%20-%20Plan%20bereikbaarheid.pdf.
- Stuur een mail naar ingrid@inspirei.be met vermelding van 'Inspiratie avond 12/12 - je naam - je gsm en je e-mail adres. Ik hou zelf niet van spammen, dus ook jouw gegevens worden met zorg gebruikt.
- Ter plaatse betaal je 5€, een kleine investering voor een grote toekomst.
- Kijk er alvast naar uit en laat het ook weten aan vrienden of familie die je meer werkplezier gunt.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact