Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Wat ik je vertellen wil op zondag 17/12/2017

Locatie: Tuinwijk ter Heide 47, 9050 Gentbrugge
Vanaf 14:30 tot 17:30

Wat ik je vertellen wil
Kalender: zondag 17 december 2017 van 14:30 tot 17:30

Er zit een verhaal in jou dat de wereld in wil. Een boodschap aan het leven of iets of iemand die je nauw aan het hart ligt of met wie je iets hebt af te ronden. Misschien voelt het kwetsbaar. Misschien barst het van liefde en leven, of vertelt het van een pijn die eindelijk geheeld mag worden. Hoe dan ook: het wil geschreven worden, zodat ruimte ontstaat voor nieuwe verhalen.

Een brief - aan jezelf of aan een ander - kan een krachtig medium zijn om iets van je af te schrijven, iemand op een persoonlijke manier te bedanken of een hoofdstuk af te sluiten. Het kan jouw manier zijn om een wens kracht bij te zetten of om afscheid te nemen. Misschien wil je de brief versturen, misschien niet. Vaak is het schrijven ervan voldoende.

Woorden geven aan wat in je leeft, kan een gevoelig proces zijn dat zorgvuldige omkadering vraagt. Tijdens deze workshop creëren we samen een ruimte waarin je op papier kunt zetten wat gezegd wil worden. Je krijgt een aantal handvatten mee om je op weg te helpen en vervolgens gaan we de stilte in.

Na afloop is er ruimte voorzien om te delen. Ervaring en feedback leerden me dat niet alleen het schrijven, maar - als dat voor jou juist voelt - ook het voorlezen van je brief, een helend en bevrijdend proces kan zijn.

Begeleiding
Lien Van Laere is schrijfster, verhalenvertelster en begeleidster van groei- en inspiratietrajecten, zowel individueel als in groep.
Zie www.lienvanlaere.be.

Deelname
50 euro (incl. btw voor particulieren, excl. 21% btw voor zelfstandigen) incl. materiaal en water/thee.
Je plaats is verzekerd na een mail naar info@lienvanlaere.be en na overschrijving van je bijdrage op rekeningnummer BE 03 9731 3534 9184, met als vermelding je naam en de naam en datum van de workshop. Max. 8 deelnemers.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact