Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Gratis initiatie padel: het hele jaar door! op vrijdag 29/12/2017

Locatie: Padel4U2

pas
Kalender: vr 29 december 2017 om

Padel Vlaanderen is een vzw, een federatie die zich inzet voor het ontwikkelen van de nieuwe sport. Graag nodigen wij je uit voor een gratis initiatie padel.

Padel kan omschreven worden als een mix van tennis en squash, waarbij het beste van beide werelden gecombineerd wordt, het is uiterst laagdrempelig en heel sociaal.

Onder het motto ‘Padel kent geen grenzen’ hebben wij dan ook een project ‘G-Padel’ geïntroduceerd dat de sport wil aanbieden aan mensen met een beperking.

Graag willen we aan jou of je club een gratis initiatie aanbieden waarbij plezierbeleving op de eerste plaats komt. Afhankelijk van het niveau kan ook de competitiesfeer van de sport opgesnoven worden.

De datum en locatie genieten uw voorkeur:
Je bent vrij in het kiezen van een datum dat u het beste uitkomt. Wij zorgen voor vrije courts en een lesgever. Initiaties kunnen doorgaan in het hele kalenderjaar 2017.

In volgende regio’s kan reeds een initiatie gevolgd worden:
Wachtebeke, Brugge, Gent, Tienen, Puurs, Zele, Oostende, Mechelen, Merchtem, Westende-bad, Overijse, Brussel, Roeselare, Gistel en Berchem.

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten over ons en over ons project? Neem dan een kijkje op de site http://padelvlaanderen.be!

Indien u nog verdere vragen hebt omtrent dit project of indien u een datum wil vastleggen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Bruno Everaert via bruno_everaert@hotmail.com of +32 485 85 22 69.

Dit project wordt pas een succes dankzij uw enthousiasme!

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact

  • Adres: Emanuel Hielstraat 108, 9050 Gentbrugge (Gent)