Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Lief lichaam, heerlijk lijf op vrijdag 19/01/2018

Locatie: Tuinwijk ter Heide 47, 9050 Gentbrugge
Vanaf 19:30 tot 22:00

Lief lichaam, heerlijk lijf
Kalender: vrijdag 19 januari 2018 van 19:30 tot 22:00

Hoe vaak sta je stil bij je lichaam? En hoe beleef je de relatie tot je eigen lieve lijf?
Is het een vurige liefdesrelatie of eerder een gelaagd verhaal dat misschien wel een nieuwe adem gebruiken kan?

De relatie met ons eigen lichaam is één van de belangrijkste relaties in ons leven. Hoe we ons tot ons lichaam verhouden, heeft een grote impact op hoe we ons door onze dagen bewegen.
In deze workshop verkennen en transformeren we al voelend, delend en schrijvend de relatie met ons eigen lichaam. We nemen de tijd voor een intiem en eerlijk gesprek met ons lichaam en schrijven een zinderende ode aan ons heerlijke vrouwenlijf, met alles wat daarbij komt kijken.

Vreemd? Ongemakkelijk? Spannend? Misschien even. Tot je erin duikt, omringd door andere vrouwen die er klaar voor zijn om hun lichaam toe te spreken en te bezingen op papier. Haar sensuele schoonheid en haar unieke gebreken. Haar wonderlijke welvingen en haar littekens, haar uitdagingen en haar kracht. Haar hemelse sensualiteit en de verhalen die ze in zich meedraagt. Het mag allemaal tot leven komen, woorden krijgen, vorm vinden. Teder en kwetsbaar, of misschien wel vurig en fel. Alles kan en je bent welkom precies zoals je bent. Met jouw lichaam, jouw verhaal. We schrijven we onszelf voorbij eventuele maskers, schaamte en oordelen. Want daar zijn de parels verborgen. Aan het einde van de dag is er ruimte om je brief met de groep te delen, als dat juist en goed voor je voelt. Heel graag tot dan.

Datum en locatie
Vrijdag 19 januari van 19u30 tot 22u
Tuinwijk ter Heide 47, 9050 Gentbrugge

Deelname
45 euro (incl. btw voor particulieren, excl. 21% btw voor zelfstandigen)
Incl. materiaal en water/thee. Je plaats is verzekerd na een mail naar info@lienvanlaere.be en na overschrijving van je bijdrage op rekeningnummer BE 03 9731 3534 9184, met als vermelding je naam + de naam en datum van de workshop.
Max. 8 deelnemers.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact