Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Schrijven vanuit je hart op dinsdag 06/02/2018

Locatie: Tuinwijk ter Heide 47, 9050 Gentbrugge
Vanaf 10:00 tot 16:30

Schrijvenvanuitjehart
Kalender: dinsdag 6 februari 2018 van 10:00 tot 16:30

Verlang je ernaar je authentieke stem te laten weerklinken op papier? Wil je recht uit je hart leren schrijven, met een vrij gevoel en voorbij eventuele onzekerheden?
We barsten als mensen van de verhalen die erop wachten naar buiten te komen. Ze neerpennen kan helen, voeden en transformeren. Het opent je voor nieuwe mogelijkheden en kan heerlijk bevrijdend zijn.

In dit atelier verbinden we ons met wat in ons leeft en geven we er uitdrukking aan in een warme, goed omkaderde omgeving. Via gerichte vragen, inspiratiestarters en schrijftechnieken die wereldwijd hun kracht bewezen hebben, geven we ons hart de toestemming om via onze pen te spreken. Authentiek en ongecensureerd, want daar zijn de parels verborgen.

Van zodra je ervaren hebt hoe je moeiteloos uit je innerlijke bron kunt tappen, hoeft inspiratie nooit ver weg te zijn.

Begeleiding
Lien Van Laere is schrijfster, verhalenvertelster en begeleidster van groei- en inspiratietrajecten, zowel individueel als in groep. Zie www.lienvanlaere.be.

Deelname
75 euro (incl. btw voor particulieren, excl. 21% btw voor zelfstandigen die graag een factuur ontvangen)

Je plaats is verzekerd na een mail naar info@lienvanlaere.be en na overschrijving van je bijdrage op rekeningnummer BE 03 9731 3534 9184, met als vermelding je naam en de naam en datum van de workshop. Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Je mag wel iemand in je plaats laten komen als je zelf toch verhinderd zou zijn. Materiaal en water/koffie/thee zijn inbegrepen .Max. 8 deelnemers. Van harte welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact