Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Junior Rolschaats Training op zondag 25/03/2018

Locatie: Sporthal Driebeek
Vanaf 13:30 tot 15:30


Kalender: zo 11 maart 2018 van 13:30 tot 15:30 zo 25 maart 2018 van 13:30 tot 15:30
Keywords: wijk_Gentbrugge;list-58f751fa15708-uit-met-kinderen;LBA;

Ben je tussen 8 en 14 jaar en gefascineerd door rolschaatsen? Wij ook!
Rolschaatsen is super leuk voor iedereen. Daarom organiseren we vanaf 10 september tweewekelijkse rolschaats sessies voor Juniors (8 jaar tot 14 jaar).
Leer op een speelse, maar onderbouwde manier rolschaatsen als de beste!
Je hoeft nog niet te kunnen rolschaatsen (maar dat mag wel!) en je hoeft ook nog niet je eigen rolschaatsen te hebben (maar dat is wel handig).
Je kan materiaal bij ons huren, maar laat het ons graag ruim van te voren (graag tot de vrijdag voor de training plaats vind!) weten aangezien er veel kinderen skates bij ons huren, en je kan terecht bij Rolschaats.be als je eigen rolschaatsen wil aankopen.
----
De laatste trainingen waren er een 20-tal kinderen aanwezig. Dat is heel wat voor de beschikbare zaaloppervlakte en het aantal beschikbare trainers. Voorlopig willen we het aantal nog niet beperken maar we voelen wel de nood om een aantal afspraken te maken. Zo kunnen trainingen vlotter verlopen en beleven alle kinderen plezier aan het rolschaatsen.
• Kinderen die nog niet verzekerd zijn (nodig vanaf de 2de keer), moeten dit bij de eerstvolgende training in orde brengen. Breng ID-pas of klevertje mutualiteit mee ( en zeker rijksregisternummer) en 10 euro zodat we dit in orde kunnen brengen. Kinderen die niet verzekerd zijn, gaan we moeten weigeren omwille van veiligheidsredenen.
• Kinderen die skates willen gebruiken, kunnen hun paar reserveren door een mailtje te sturen met naam en nodige schoenmaat voor de vrijdagavond voorafgaand aan de training. Wie geen skates gereserveerd heeft via mail, heeft geen garantie skates van de juiste maat te bekomen. Door de grote vraag, kunnen wij niet steeds voldoen aan bepaalde maten.
• Inschrijven voor de training zelf hoeft niet meer. Iedereen is welkom als de verzekering in orde is. We vragen nog steeds 5 euro voor 1 training van 1,5 uur ( werken nog steeds niet met lidgeld). Graag gepast mee te brengen.
• Vanaf 13u30 zijn wij in de zaal aanwezig. Kom dus gerust ook wat vroeger om de skates aan te doen en je klaar te maken zodat je om 14 uur op de piste staat/rolt.. We beginnen graag om 14 uur met de training!
• Wat zeker mee te brengen :
o 5 euro
o eigen helm ( mag fietshelm zijn)
o water
o sportkledij; rolschaatsen in jeans en hemd is echt niet zo gemakkelijk
o indien mogelijk: oude panty's, kousen of tshirtmouwen om over bescherming te trekken
• Kinderen die nog moeite hebben om zelf skates en bescherming aan te trekken, vragen wij aan de ouders om hierbij wat te helpen. We zijn met te weinig om alle 20 kinderen aan te kleden en klaar te maken op een halfuurtje tijd.
---

Meer info over verhuur van de skates en trainingen kan je verkrijgen door te mailen naar juniorsgent@gmail.com
14+'ers en volwassenen zijn - zoals steeds - welkom bij REC.ATTACK. Check hun FB pagina voor meer info en deelname.

Contact