Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Filmavond 'Adam's Apples' tvv de Gentbrugse Meersen op zaterdag 31/03/2018

Locatie: De Werkplaats
Vanaf 20:00 tot 23:00

Filmavond Gentbrugge
Kalender: zaterdag 31 maart 2018 van 20:00 tot 23:00

Op 23 en 24 juni doen Lotte, Liesbet en Fran, 3 buurvrouwen uit de Kliniekstraat, mee aan Expeditie Natuurpunt. Samen met 74 andere teams wandelen we in twee dagen van Meerhout naar Mechelen. Voor ons team op expeditie kan, moeten we echter minimum 1500 euro inzamelen voor een natuurgebied naar keuze. Bij ons is dat de Gentbrugse Meersen geworden. Om ons hierbij te helpen organiseren we op zaterdag 31 maart om 20u een filmavond in De Werkplaats (Kliniekstraat 102).

We vertonen de film Adam's Apples, een Deense zwarte komedie uit 2005 van regisseur Anders Thomas Jensen. De film gaat over Adam, een neonazi die vrijkomt uit de gevangenis en als resocialisatie in een parochie terechtkomt bij priester Ivan. Deze ziet in alles en iedereen het goede en probeert dan ook uit alle macht om Adam op het juiste spoor te zetten. Jensen tast de grenzen van de komedie af en gaat hierin heel ver, maar houdt het tegelijk ook weer bevreemdend luchtig. Wie bang is te verstikken in een overdosis levenslessen over het onoverwinnelijke goede, geen nood: wars van alle discretie, kiest hij er liever voor om volledig over the top te gaan dan om vast te blijven zitten in brave voorspelbaarheid.

Inkom kost 10 euro voor de film, popcorn en een drankje. Alle opbrengst gaat integraal naar Natuurpunt en de Gentbrugse Meersen.

Meer info via https://expeditie.natuurpunt.be/

Wie er niet bij kan zijn maar alsnog ons team en de Gentbrugse Meersen wil sponsoren, kan terecht op onze teampagina: https://expeditie.natuurpunt.be/project/9168

Graag je aanwezigheid bevestigen via dit evenement of via franstroobants@gmail.com!

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact