Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Jouw jaarplan voor meer tijd en geluk op woensdag 06/06/2018

Locatie: LDC DE KNOOP
Vanaf 19:30 tot 21:30

Opgeruimd leven Organisator: Femma Ledeberg
Kalender: wo 23 mei 2018 van 19:30 tot 21:30 wo 6 juni 2018 van 19:30 tot 21:30

Een opgeruimd leven, wie wil dat nu niet?

Heb jij ook het gevoel dat je alleen maar van hot naar her rent? Dat je precies geleefd wordt? Dat je to-do-lijstjes nooit af geraken? En kom je maar niet toe aan die dingen die je graag wilt, zoals leren naaien, naar New York gaan of leren tango dansen?

Dan heb je dringend een jaarplan nodig! Een jaarplan helpt je om weer grip te krijgen op je leven en zorgt voor focus en energie. Eindelijk tijd voor jezelf!

Deze workshop bestaat ui 2 sessies van telkens 2u. Het is de bedoeling dat je beide sessies volgt, want ze bouwen op elkaar verder. Je kan dus niet aansluiten voor enkel de tweede sessie.

In de eerste sessie gaan we op zoek naar wat je echt wil en maken we daar concrete doelen van. En we delen die doelen op in kleine stapjes zodat je direct aan de slag kunt. Hier zullen keuzes moeten worden gemaakt, dus krijgen we tips om nee te leren zeggen. Aan het einde van deze sessie ga je met je persoonlijke jaarplan naar huis zodat je het kan uittesten.

In de tweede sessie reflecteren we op je ervaringen met je jaarplan. Is het gelukt om te werken aan je doelen? Verder krijgen we tips over hoe je dat huishouden beter kan aanpakken en hoe je daarin je hele gezin kan betrekken.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact