Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Yoga op donderdag 01/11/2018

Locatie: Matrix Yoga
Vanaf 19:30 tot 20:30


Kalender: Van 19 januari 2018 tot 19 januari 2019 (do van 19:30 tot 20:30,

Kundalini met een twist – Ilse Strobbe

Yoga Voor Mensen Die Op Zoek Zijn Naar Meer Flexibiliteit – In Het Lijf En In Het Hoofd

(Daad)Kracht!
In een les Kundalini Yoga activeren we specifieke spiergroepen en organen. Elke les is opgebouwd rond een thema. In elke sessie behandelen we een andere groep spieren of organen. Je bouwt kracht en flexibiliteit op. De asana’s (lichaamshoudingen) hebben ook invloed op het zenuw- en klierstelsel.

Adem!
Je leert wat je zoal kunt doen met je ademhaling: van correct ademen tot allerhande technieken om zowel de geest te kalmeren als je lijf te vullen met ongebreidelde levensenergie.

Rust!
In elke les zitten meditatietechnieken verwerkt. Vaak koppelen we die aan onze lichaamshoudingen. Zo slaan we twee vliegen in een klap: je wordt je bewust van je lichaam en van je gedachten. Dat zorgt voor meer rust in lijf en hoofd.

Fun!
Kundalini Yoga is ook gewoon leuk en ontspannend. Elke les vindt plaats in een ongedwongen sfeer met respect voor de eigenheid van iedereen. Je krijgt begeleiding op maat.

Bovenal is het een ervaringsyoga. Dus wees welkom en kom het zelf eens beleven! En wees gerust: in deze lessen blijven de voeten niet altijd op de mat maar we gaan niet zweven ;)

Ilse

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact