Uit in 9050

de uitkalender van Gentbrugge en Ledeberg

Wat is er te doen in Gentbrugge en ledeberg?

Welkom op onze nieuwe website

vrijdag 20 april 2012

Je ziet het goed: de website van uitin9050 ziet er voortaan helemaal anders uit. Klik maar even rond en ontdek zelf wat voor leuks er voor jou in zit.

Benieuwd naar wie deze site eigenlijk voor je maakt? Hier zijn ze, de mensen van uitin9050!

De mensen van uitin9050.

Van links naar rechts in beeld:

Lieven Blancke staat als informaticus in voor de technische aspecten van de website, verzorgt mee het drukwerk en beheert de financiën. Lieven is ook betrokken bij tal van andere buurtinitiatieven, zoals de Voedselteams en Fabricoleren.

Mattias Laga is de bedenker van uitin9050 en de man die de vrijwilligers bij elkaar bracht. Mattias houdt de vinger aan de pols van de buurt. Hij is in Ledeberg en Gentbrugge vooral bekend als de man achter het buurtorkest De Ledebirds en achter tal van andere sociaal-artistieke initiatieven.

Robert Declerck zorgt voornamelijk voor het dagelijks beheer van de kalender van uitin9050, een uitgebreide opdracht. Hij is auteur en schrijft geregeld teksten voor de site. Robert is actief bij Buurtcomité De Rietgracht en maakt deel uit van Cultuurplatform Gentbrugge.

Liesbeth Marckx beheert de Twitter- en Facebookpagina’s van uitin9050. Ze promoot uitin9050 in de buurt, verzorgt mee de communicatie en is de huisblogger/fotoreporter van het team.

Raymond De Feyter is de creatieveling van uitin9050. Hij ontwierp niet alleen het mooie rode logo van de site, maar bouwde de website ook vanaf het begin uit tot een goed werkend geheel.

Erik Ingelbrecht is de handigste harry van de groep. Samen met Lieven en Mattias timmerde hij de kiosk van uitin9050 in elkaar. Hij is de helpende hand die altijd klaarstaat voor praktische hulp maar denkt ook graag mee over de richting die uitin9050 moet uitgaan.

 

De website van uitin9050 is een initiatief van deze bewonersgroep met steun van Wijk aan Zet en met middelen van het Stedenfonds, toegekend door het Departement Cultuur in samenwerking met de Cultuurplatforms van Ledeberg en Gentbrugge.

Beelden

DSC4509_2_640px.jpg
← terug naar het overzicht